Jelenlegi hely

Magyar Ipar Napja

2015. január 16.

Tisztelt Klasztertagok!

Az Együttműködő Vállalkozók Szervezete (EVSZ)* idén első alkalommal rendezi meg a Magyar Ipar Napját, 2015. február 20-án. Az esemény a legkülönfélébb gyártó, termelő, kereskedő vállalatoknak ad lehetőséget fontos szakmai információk megszerzésére, piaci lehetőségeik bővítésére, egymás megismerésére, együttműködések kialakítására.

A Magyar Innovatív Építőipari Nyílt Klaszter tagjaként Önnek is lehetősége nyílik, hogy a szakmai rendezvényen bemutassa szervezetének értékeit, munkájukat, eredményeiket, sőt, az esemény kiemelt stratégiai partnerévé, vagy támogató partnerévé válhatnak.

Kiemelt stratégiai partnerré az a szervezet válhat, aki jónak tartja a kezdeményezést, egyetért a találkozó céljaival, továbbá vállalja, hogy az általa bejáratott kommunikációs csatornákon keresztül közvetlenül, többször is értesíti partnereit, tagjait a találkozóról, illetve tagjai közül ajánlja olyan nagy cégek vezetőit, akik beszállítói lehetőségekre nyitottak. Ezért a szervezet egyik vezetőjének ingyenes részvételt biztosítanak a rendezvényen, roll-up-ját és szóróanyagait kihelyezheti. A szervezet logója megjelenik az EVSZ készülő honlapján mint Kiemelt Stratégiai Partner, illetve a Magyar Üzleti Világ tavaszi lapszámában bemutatkozót közölnek a szervezetről.

Támogató partnerré az a szervezet válhat, aki jónak tartja a kezdeményezést, egyetért a találkozó céljaival, de más módon nem kíván közreműködni a találkozó népszerűsítésében. Ezért a szervezet logója megjelenik készülő honlapjukon mint Támogató Partner.

A Magyar Ipar Napjának tervezett programja:

  • Köszöntő
  • Exkluzív előadások ipari cégeket érintő trendekről, kitörési, fejlődési, pályázati lehetőségekről.
  • Beszállítói fórum nagy cégek és az ipari kkv-k között.
  • Workshop – hasznos információk, megoldások, módszerek, eszközök ipari cégeknek.
  • Üzleti ebéd
  • Négyszemközti tárgyalások – irányított módon: a résztvevő cégek előre kiválasztják, kikkel szeretnének tárgyalni.
  • Ipari sikertörténetek – akiktől tanulni lehet
  • A találkozó zárása

Időpont: 2015. február 20.
Helyszín: Airport Hotel Stáció**** Vecsés

Jelentkezni a budai.edit [at] uzleti-vilag.hu () email címen lehet. Kérjük, részvételi szándékát a klaszter info [at] klasztermienk.hu () email címen is jelezze!

Üdvözlettel,
MIÉNK Klaszter