Jelenlegi hely

Jótékonysági estet támogatott a KÉSZ Csoport partnere, az MTB Group

2015. február 24.

Jótékonysági estet rendeztek Budapesten az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban egy halmozottan sérült, 9 éves kislány ausztriai műtétjéhez hiányzó közel 1 millió forint előteremtése érdekében. „A szeretet erejével” elnevezésű rendezvény fővédnöke és egyik előadója Prof. Dr. Bagdy Emőke, Prima Primissima díjas pszichológus, műsorvezetője Joshi Bharat, támogatója pedig a KÉSZ Csoport egyik partnere, az MTB GROUP volt. A jótékonysági esten a szükséges pénz egy része összegyűlt.

A 9 éves Szikszai Szintia születése után kétszer is bölcsőhalált szenvedett, ami miatt agysejtjeinek háromnegyede károsodott, ezért sem beszélni, sem járni nem tud, ráadásul a fellépő oxigénhiány következményeként súlyos epilepsziában szenved. Egy Bécsben elvégzendő őssejt-beültetési műtét sokat javíthatna állapotán, esélyt adhatna számára a beszéd és a járás elsajátítására is, megszüntetné epilepsziáját.

A jótékonysági estet a munka-, tűz-, környezet-, valamint vagyonvédelmi szolgáltatásokat nyújtó MTB GROUP, a Magyar Innovatív Építőipari Nyílt Klaszter tagja támogatta. Nem áll távol tőlük ez a fajta társadalmi felelősségvállalás, a cég védjegye munkavállal óinak szakma iránti elhivatottsága, legfőbb céljuk az emberi élet megóvása minden körülmények között. Ennek köszönhetően olyan cégeket tudhatnak a partnereik között, mint a KÉSZ Csoport, a LEGO, vagy a HOLCIM.

„Szívügyünk az egészség megóvása, legyen szó akár munkavédelemről, akár súlyos betegségről. Teljes mellszélességgel támogatjuk Szintiát, akinek – mint minden embertársunknak – joga van a teljes, egészséges, boldog élethez.” - hangsúlyozta Széles Ákos az MTB GROUP alapítója.

Buzdítunk minden klasztertagot a hasonló kezdeményezések támogatására. Fogjunk össze a jó ügyekért!