Jelenlegi hely

Munkavédelmi tananyag az ÉVOSZ ajánlásával

2018. június 07.

 Tisztelt Klaszter Tagság, Partnereink!
  
Az építőiparban kiemelt fontosságú a munkavédelem, a balesetek megelőzése. Folyamatosan szükség van a balesetvédelem erősítésére, az ismeretek bővítésére.

Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) is hangsúlyozza, hogy szükséges a hazai munkahelyi balesetvédelem erősítése, ezért 2017 és 2019 között pályázati forrásból ingyenes szemléletformáló képzéseket szerveznek „A munkahelyi egészség és biztonság fejlesztése az építőiparban” című projekt keretében, melynek célja az építőiparban tevékenykedő vállalkozások körében az ismeretátadás, a munkahelyi egészségmegőrzés és biztonság fejlesztése. Az oktatásnak köszönhetően csökkenhetnek a munkavállalók egészségét és biztonságát veszélyeztető kockázatok, és hosszú távon javulhat a munkahelyek biztonsága.

A MIÉNK Klaszter egyik szolgáltató partnere (Minőségbiztosítás, Munkaviztonság, Környezetvédelem) a Milestone Kft. delegáltjai is részt vettek az oktatássorozat kecskeméti állomásán tartott fórumon, melynek tematikáját a klaszteren belüli tudásmegosztás szellemében szeretnénk a rendelkezésetekre bocsátani. 

Kérjük, figyelmesen olvassák el a dokumentumot, és munkavédelemmel, baleset-megelőzéssel kapcsolatos kérdéses esetekben tekintsék iránymutatónak! 
További kérdések esetén a Milestone Kft. munkatársai állnak szíves rendelkezésükre az alábbi elérhetőségeken: 
MileStone Gazdasági és Mérnöki Tanácsadó Kft.
Székhely: 7030 Paks, Rákóczi u. 5-7. I. em. 207.
Budapesti iroda: H-1095 Budapest, Máriássy utca 7.
+36-70-330-8991
office [at] mile-stone.hu
www.mile-stone.hu