Jelenlegi hely

IPAR 4.0 SZAKMAI NAP KECSKEMÉTEN

2018. június 07.

Kedves Klaszter Tagság, Partnereink!
  
Az IQ Kecskemét által szervezett 5. Tech Meetupra szeretnénk meghívni Önöket, és egyben arra kérni, hogy amennyiben partnereiknek érdekes lehet, osszák meg velük az alábbi levelet – az esemény ingyenes és nyitott mindenki előtt de regisztrációhoz kötött. Bízom benne, hogy mind az előadók, mind pedig a választott téma érdekes az Önök számára.
 
Ez a Tech Meetup az ipari fejlődés jövőjébe tekint, s az ipari automatizálás, digitális transzformáció, IoT, robotizáció, stb. kérdéskörével, valamint azoknak a vállalatokra/társadalomra (azaz ránk) gyakorolt hatásával foglalkozik.
Néhányunk már elindult ezen az úton, jó páran meg szkeptikusan figyelünk, esetleg észre sem vettük (vagy időnk nincs rá, nem hisszük el), hogy merre is halad az ipari fejlődés.

A rendezvény egyúttal jó lehetőséget teremt a személy találkozásra, tapasztalatszerzési, információgyűjtési, vagy pusztán kapcsolatépítési célra.
Jó alkalom a Klasztermenedzsmenttel való eszmecserére vélemény nyilvánításra az esetlegesen felmerült kérdéseitek megvitatására. 
Szeretnénk egy rövid informális beszélgetés kapcsán az IQ Menedzsment és Klaszter Menedzsment által elképzelt jövőbeni terveinkről veletek értekezni. 
Gyertek beszélgessünk, tervezzünk együtt!
Kérem, a regisztrációról ne feledkezzetek meg – ez fontos számunkra mind a helyigény pontosítása, mind pedig a catering mennyiségi rendelése miatt.
 
Esemény: Ipar 4.0 Szakmai Nap
Helyszín: IQ Kecskemét Kft. konferencia terem
Időpont: 2018. június 21. 15 óra 
A részvétel ingyenes ÉS regisztrációhoz kötött. A meghívót itt érik el, regisztrálni pedig ide kattintva tudtnak.

Üdvözlettel:

Illyés Péter
Ügyvezető
IQ Kecskemét Ipari Kutató Kft.    Szalonna Zoltán
Klaszter Menedzser
Magyar Innovatív Építőipari Nyílt Klaszter